Go to Top

Messing Navneskilte

Messing navneskiltene kan laves i alle størrelser. Vi tilpasser, klipper og skærer alt efter opgave. Logo kan påføres i flere forskellige typer og holdbarheder. Navne påføres med gravering, i stort set alle Word skrifttyper, og ilægges farve. Skiltene kan monteres med flere forskellige montagetyper.

Navneskilt Messing 75x30 mm

Navneskilt messing 75×30 mm

Navneskilte i messing laves i alle størrelser. Vi klipper eller fræser navneskiltet alt efter kundens ønske. Logo kan påføres i flere forskellige typer og holdbarheder, her vist med graveret tekst. Navn påføres navneskiltet med gravering i stort set alle Word skrifttyper, og ilægges farve.

Navneskilt Ovalt messing 63×32 mm

Ovalt navneskilte i messing. Denne størrelse har vi som standard, men vi kan lave det i andre størrelser. Logo kan påføres i flere forskellige typer og holdbarheder. Navn påføres navneskiltet med gravering i stort set alle Word skrifttyper, og ilægges farve.

messingf_3

Navneskilt messing

Navneskilte i messing laves i alle størrelser. Vi klipper eller fræser navneskiltet alt efter kundens ønske. Logo kan påføres i flere forskellige typer og holdbarheder. Navn påføres navneskiltet med gravering i stort set alle Word skrifttyper, og ilægges farve.

messing_2

Navneskilt messing

Navneskilte i messing laves i alle størrelser. Vi klipper eller fræser navneskiltet alt efter kundens ønske. Logo kan påføres i flere forskellige typer og holdbarheder. Navn påføres navneskiltet med gravering i stort set alle Word skrifttyper, og ilægges farve.