Go to Top

Referencer

Svinerådgivning Vest

svineråd

Lantmännen Unibake

lantmann

Aarhus Universitet

aarhus

Caljan Rite-Hite Denmark

caljan

Vedersø Idrætsefterskole

vedersø

Vestfrost<br /> Solutions

Untitled-2

GOOGLE ANMELDELSER:

Hans Henrik Oest

Jeg er ansat i en stor finansiel virksomhed hvor vi er meget glade for samarbejdet med Hørdum Navneskilte.Jeg kan på alle måder anbefale Hørdum Navnskilte som en kompetent og kvalitetsbevidst leverandør, der overholder leveringsaftaler samt er opmærksom på ordre der udskiller sig fra vores normer. Der gives en hurtig tilbagemelding med en god løsning på uoverensstemmelsen.

Anne-Kari Fischer

Jeg har gennem de sidste 15 år fået navneskilte fra Hørdum Navneskilte, til flere forskellige firmaer hvor jeg har været ansat. Altid godt medspil til ideer og løsninger på design, både i forhold til flotte og til mere økonomiske løsninger. Peter gør altid alt han kan for at nå en sag, hvis man ikke selv har været tidsnok ude. Og så kan man regne med at “en aftale er en aftale” og det er vigtigt for et godt samarbejde. Jeg kan kun varmt anbefale Hørdum Navneskilte…

Jesper Langgaard

Jeg har nu igen snart 5 år bestilt navne skilte til Copenhagen Admiral Hotel igennem Hørdum, og jeg må sige at de levere varen. Bestillingen bliver bekræftet indenfor et par timer og jeg kan ikke huske nogen former for fejllevering fra Hørdums side. De får min varmeste anbefaling.

Flemming Larckved

Hurtig levering af det bestilte og altid i super kvalitet. God service hele vejen igennem. Og vejledningen – den er professionel.

Pia Skov

Vi i Hans Egedes Kirke, Aalborg har modtaget nogle utrolig flotte navneskilte. Tak til Peter for god service og altid hurtig tilbagemelding. Kan varmt anbefale Hørdum Navneskilte som leverandør.

Morten Mortensen

Altid hurtig og høflig betjening. Produkterne er korrekt udført og leveringen er hurtig.Kan kun anbefales.